Logeren

Wedstrijdroeien

De kans is groot dat je als eerstejaars op Aegir voor het eerst kennis maakt met roeien, maar toch kun jij over een aantal jaar tot de nationale of misschien zelfs internationale roeitop behoren! Dat is een van de dingen waarin het roeien vrijwel uniek is. Je wordt bij Aegir begeleid door een profcoach en zal de strijd aan gaan met de andere roeiverenigingen in Nederland. Ook als je wedstrijdroeier bent is het mogelijk om actief te worden binnen de commissies, huizen of disputen.

Lijkt dit je wat en wil je hier alvast meer over te weten komen? Kom in contact met onze Topsport Comissie via kei@gsraegir.nl

Het verhaal van

Allinda Bramwell (EJD)

‘Ik trapte steeds harder en dit motiveerde’

JB van der Dussen (EJL)

‘Je doet het samen en probeert het uiterste uit jezelf te halen.’

Loes Boddeke (EJLD)

‘Er zijn twee dingen in mijn leven waar ik vol voor ga, mijn studie en mijn ploeg’

Foto door Leo Keizer

Topsport

Veel roeiers zijn hun roeicarrière op Aegir begonnen om vervolgens door te stromen naar de internationale roeitop. Zo is Aegir al sinds 2006 ieder jaar vertegenwoordigd op het WK en hebben vele Aegir-roeiers aan de start gelegen van de Olympische Spelen.

Voor zowel jeugdroeiers als topsporters uit andere sporten biedt Aegir de mogelijkheid om door te groeien naar de internationale roeitop. Door de beste coaching en het beste materiaal, kunnen we jou naar de top begeleiden!
Afgelopen zomer werd Aegir op het allerhoogste niveau vertegenwoordigd door de heer Twellaar op de Olympische Spelen in Tokyo. Dit toernooi werd afgesloten met het behalen van een zilveren medaille in de Mannen Dubbeltwee!

Met een grote groep opkomende talenten, ziet de toekomst voor de Aegir-roeiers er goed uit, maar we zijn natuurlijk altijd op zoek naar nog meer talentvolle sporters die mee willen doen op het hoogste niveau!