Contact

Lid worden

Foto door: Leo de Keizer

Lid worden bij Aegir? Schrijf je dan in via dit formulier (online vanaf maandag 15 augustus 2022). Let op, na het invullen van dit online formulier dien je je inschrijving te bevestigen door langs te komen op Aegir tijdens de KEI-week. Dit kan van maandag 15 tot vrijdag 19 augustus 2022

Aan het eind van het formulier ontvang je een voorlopig lidmaatschapsnummer. Het is van belang dat je dit nummer meeneemt om jouw inschrijving te bevestigen. 

Controleer na invullen of alle gegevens volledig en correct zijn. Pas na de fysieke inschrijving op Aegir zelf is jouw inschrijving bindend. Na je fysieke inschrijving op Aegir ontvang je een e-mail of je bent in- of uitgeloot. 

Indien je ingeloot bent: de week na de KEI-week mag je een dagdeel langskomen op Aegir om je inschrijving geheel te voltooien. Meer informatie hierover zal je nader ontvangen in de desbetreffende e-mail. Tevens is het belangrijk dat je het weekend van 27 en 28 augustus vrijhoudt. Er zal in dit weekend een introductieweekend plaatsvinden waarin je de vereniging en je lichtingsgenoten goed zult leren kennen. 

Krijg je bericht dat je bent uitgeloot? Dan doe je automatisch weer mee met de loting van de volgende dag. Hoe eerder je je dus inschrijft, hoe meer kans je hebt om ingeloot te worden.

 

Slapen bij een Aegir huis

Ook zijn er Aegirhuizen, waar je vrienden voor het leven maakt. Meestal woon je met meerdere jaarlagen, waardoor je de vereniging snel leert kennen. In de KEI-week kan je dit al ervaren door te komen logeren op een van de huizen.