Logeren

Lustrum

Op 7 februari 2023 viert de G.S.R. ‘Aegir’ haar 145e verjaardag. Het 29e lustrum zal groots gevierd worden, met al haar jong- en oud leden in het collegejaar 2022/2023.
Een lustrum moet gevierd worden. Leden van ‘Aegir’ weten als geen ander hoe zij een feestje moeten vieren en in het lustrumjaar zal hier nog een schepje bovenop gedaan worden.
Met het pre-lustrum festival als startschot op 8 juli 2022, komt er een jaar vol met gave evenementen aan. Maandelijks zullen evenementen plaatsvinden, zoals een lustrumbal met overnachting op een gave locatie buiten Groningen, een lustrumtoneel geschreven en geacteerd door leden en nog veel meer.

In de zomer van 2023 zal het lustrumjaar groots afgesloten worden met de lustrumweek. Deze week vinden dagelijks de vetste evenementen plaats, met grootse artiesten en vermaak voor iedereen!

Kortom, lid worden bij Aegir was al een top keuze, maar er is geen beter moment om lid te worden dan in het lustrumjaar! Kun je ook niet wachten en wil je alvast graag op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram: @aegirlustrum, of houd onze website: www.aegirlustrum.nl in de gaten.