EVENEMENTEN

Tijdens de KEI-week is Aegir dit jaar op veel verschillende evenementen te vinden. Je kan elke dag op de vereniging langskomen tijdens de Inhouse-tour, ’s avonds is het terras open en zijn wij te vinden in onze vaste kroeg de Oblomov. Daarnaast kan je op verschillende KEI-evenementen Aegirleden tegenkomen. Je herkent ons aan de donkereblauwe shirts met KOM ROEIEN! op de voorkant en een grote ster op de achterkant. Hieronder vind je een overzicht van alle evenementen met daarnaast een kleine uitleg van wat je kan verwachten van het evenement.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt kun je als KEI-loper allerlei informatie krijgen over het leven in Groningen. De informatiemarkt is dit jaar op de Drafbaan in het Stadspark en zal plaatsvinden op maandag en dinsdag van 10-17. Hier zullen stands staan met alles wat interessant kan zijn voor een aankomende student. Je kunt alle verenigingen langslopen, zo ook Aegir. Schrijf je via de KEI-app in voor een tijdslot, vraag onze leden de oren van het hoofd en ontdek of Aegir iets voor jou is!

Inhouse-tour

Tijdens de Inhouse-tour krijg je alle ins en outs van de vereniging te zien. Wil jij ervaren hoe het is om in de boot te zitten, te strijden op de ergometer of aan je techniek te werken op de trog, het kan allemaal tijdens de Inhouse-tour. Je krijgt een rondleiding over het gehele terrein en kan op het terras van de zon genieten. Schrijf je in via de KEI-app en kom langs!

Borrel Oblomov

Oblomov is onze thuishaven in de binnenstad. Daarom zullen wij hier ook in de avonden tijdens de KEI-week te vinden zijn! De borrels in de Oblomov zijn van maandag tot en met woensdag. Wil jij meer weten over Aegir en Aegir-leden ontmoeten? Kom dan langs!

Lunch

Het is mogelijk om de dinsdag- en woensdagmiddag in de KEI-week te lunchen op Aegir. Op dinsdag is er een gehaktballenbar en op woensdag een tostibar! Deze lunch-bars worden draaiende gehouden door ervaren wedstrijdroeiers waarvan je naast de lunch ook mooie verhalen te horen krijgt!

KEI to your future

KEI to your future is een evenement in Martiniplaza waar je verschillende lezingen en workshops kunt bijwonen. Aegir is te vinden in de foyer van 12:00 tot 18:00 met een stand. Tevens geven twee van onze ervaren wedstrijdroeiers een lezing over het combineren van topsport en studeren om 15:00 en 16:30. Luister naar verhalen over hoe zij als eerstejaars in aanraking kwamen met het roeien en nu de mooiste wedstrijden starten zoals het EK onder 23 en de bekende Studentenroeiwedstrijd de Varsity.

Aegir Speciaalbier festival                                 

Ben jij fan van speciaalbier, of ben je nieuwsgierig? Dinsdagavond organiseren wij een speciaalbier festival. Wij hebben een grote voorraad aan verschillende biertjes die jullie kunnen proeven. Ook kan je alvast een beetje sfeer proeven van de partijen op Aegir. Voor toegang is het vereist dat je een geldige QR-code in de CoronaApp kan laten zien en dien je je in te schrijven (hier). Er hoeft vanaf 20:00 op het terrein dan ook geen afstand gehouden te worden!

Sportplaza

Op de Sportmarkt kun jij allerlei sporten uitproberen, waar wij ook staan met roeiboten en ergometers. Je kunt hier je eerste halen op het water maken en kijken naar een spar tussen Aegir en Gyas. Doe ook mee aan de ergochallenge en maak kans op een Swapfiets abonnement!

Disputenborrel

Maak kennis met onze disputen! Op deze borrel zijn er verschillende bars, organiseren de disputen spellen en kun jij hen alles vragen over hoe het is om bij een dispuut te zitten op Aegir.

Voor toegang is het vereist dat je een geldige QR-code in de CoronaApp kan laten zien. Er hoeft op het terrein dan ook geen afstand gehouden te worden! Je dient je wel aan te melden, dat kan hier.

Eat & Greet

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij Aegir? Op donderdagavond is het tijd voor ploegavond. Hier ga je samen met je ploeg eten en borrelen op de vereniging. Tijdens de KEI-week kan je een voorproefje nemen door op het terras te komen eten met de Eat & Greet. Schrijf je hier in en geniet voor slechts €3,50 van een heerlijke pastasalade bereidt door onze eigen KookCommissie (KookCie).

BLOOMINGDALE 

Ondertussen uitgegroeid tot een welgekend fenomeen, het grootste feest tijdens de KEI-week op donderdagavond: Bloomingdale. Alle roeikleding wordt opgeborgen, de DJ-tafel komt te voorschijn en de discolampen gaan aan. Dit jaar een zittende editie in verband met de coronamaatregelen maar dit zal de pret zeker niet drukken. Het belooft een mooie avond te worden, dus wil jij feesten als een échte student kom naar Aegir!
Voor toegang is het vereist dat je een geldige QR-code in de CoronaApp kan laten zien. Tevens werken wij dit jaar met aanmeldingen, door Corona zitten wij namelijk met een beperkte capaciteit. Schrijf je hier in en wees welkom vanaf 20:00!