Logeren

Villa Vedette

Het duurde en het duurde, maar de tijd is rijp; het eerste dameshuis der G.S.R Aegir. We hebben een aantal problemen ondervonden met het ophangen van de boot, maar dat vinden wij eigenlijk ook wel passen bij een dameshuis.

In veel aspecten zijn wij erg vergelijkbaar met de ietswat oudere Aegir huizen. Ook wij hebben natuurlijk alle rekwisieten in huis hangen die een Aegirhuis typeren. Verder vinden we roeien mooi en zijn we natuurlijk helemaal gek op onze mooie vereniging. We zullen ook een opmerkelijk verschil met u delen. Het verschil speelt zich hoogstwaarschijnlijk af op de dinsdagavond, waar er geen bier maar thee door onze kelen stroomt, er hevig saboteur of boonanza wordt gespeeld en de nodige romcoms worden gekeken. 

Echter bestaan binnen de muren van onze Villa ook de nodige verschillen. Onze HO MB’19 heeft na drie jaar nog steeds niet haar skiff 2 gehaald, AU’20 doet met haar korte beentjes een wanhopige poging om de blikken spiegel van het huis wat omhoog te krijgen, met de schoonmaak-boetes van EN’21 kan Aegir mum van tijd een nieuwe Empacher acht kopen en onze jongste telg NH’21 heeft de droom om in haar volgende leven de Oude Vier te sturen en te verhuizen naar Chateau. Desalniettemin zijn er ook zaken die overeenkomen binnen ons huis. We zijn allemaal een beetje verliefd op bestuur 144, we willen alle vier graag de tuin van de onderburen kapen en de MC-kalender geeft vaak adequate quotes over de lieftallige bewoners van Villa Vedette.

Kusjes de dames van Villa Vedette