Logeren

Het verhaal van

Nannet Cruiming

Mijn naam is Nannet, ik ben 19 jaar en ben in 2021 lid geworden van Aegir. Vanaf kleins af aan zit ik al in de sportwereld dus wilde ik bij Aegir voor het hoogst haalbare gaan, wedstrijdroeien. Het was een pittige selectie periode met veel trainingen. In de laatste ronde viel ik af, hier baalde ik heel erg van maar wist ik wel dat ik in de selectie zat van TopC4+ dames. Ook hier kan je trainen op hoog niveau maar geniet je tegelijk ook van de borrels op Aegir.

Na een lange week trainen zijn de competitieweekenden het leukst om naar uit te kijken. Zo zet je eerst met zijn allen de trein op stelten, om vervolgens hard te gaan snoeien op de wedstrijdbaan. Daarna is het natuurlijk tijd om je energie weer aan te vullen met wat gouden drankjes. Hier leer je ook andere verenigingen goed kennen en is de sfeer altijd aanwezig

Ook krijg je een goede band met de meiden uit je ploeg, doordat je ze bijna elke dag ziet om te trainen of een wedstrijd te starten. TopC4+ is de perfecte combinatie van gezelligheid en sporten en daarom voor iedereen een aanrader!