Logeren

Het verhaal van

Gilles Aarts

Als TopC4+ roeier laat jij zien dat je hard kan sporten als competitieroeier. In de TopC4+ vertegenwoordig jij Aegir’s competitiesectie in strijd tegen de andere verenigingen.  Door vele trainingen, borrels en ploegactiviteiten ontstaat er in een mum van tijd een enorm hechte ploeg.

Je traint de hele winter door om in het voorjaar te kunnen shinen op de wedstrijden. Hiervoor reis je samen met je ploeg het hele land door en zo leer je ook de TopC4+ ploegen van andere verenigingen kennen: Voor je het weet sta je ineens op een borrel bij de Leidsche vrienden van Njord! Hierin is de TopC4+ erg bijzonder aangezien dit zelden bij de andere competitieploegen gebeurt.

In een jaartje bij de TopC4+ maak je ongelofelijk veel mooie taferelen mee, waarbij de leukste ervaringen de wedstrijden zijn. Vaak vertrek je de dag ervoor al naar een slaapplek bij vrienden of familie. Vervolgens is daar dan de wedstrijddag: Helemaal opgepept van de adrenaline, en vaak ook een overdosis cafeïne, lig je aan de start van je wedstrijd. Na het startschot komen alle inspanningen er dan eindelijk uit, op commando van de stuur maak je nog een aantal krachtige halen en voordat je het weet heb je de wedstrijd gewonnen!

Roeien in de TopC4+ is één van de mooiste manieren om je Aegir-carrière mee te beginnen.